Main menu

mark2

Snelle vergadering met nieuwe bestuursleden

Zelden verliep een vergadering zo snel en aangenaam als de laatste jaarvergadering van Hof 3. Voorzitter Merijn Gillissen hield op haar laatste vergadering de touwtjes strak in handen en stond toch iedereen vriendelijk te woord.

Add a comment Lees meer: Snelle vergadering met nieuwe bestuursleden

Jaarverslag 2017 Bestuur VvE Markenhoven Hof 3

bestuurhof3Verslag2017

VergroeningDe vergroening van de Valkenburgerstraat schiet voor geen meter op. Het was voor het bestuur een rustig jaar. Een jaar dat wel geanimeerd begon met de nieuwjaarsborrel bij de Amsterdam Borrl Kitchen. Hot item was de vergroening van de buurt om zo de luchtverontreiniging, die vooral in de Valkenburgerstraat de normen overschrijdt, te lijf te gaan. Maar er werden ook allerlei suggesties voor verbetering van Hof 3 gedaan en de eerste ideeën voor een zomerborrel werden gesmeed. Een vrolijke start van het nieuwe jaar.

Add a comment Lees meer: Jaarverslag 2017 Bestuur VvE Markenhoven Hof 3

Hof 3 nieuwe voorzitter

DirkBedankt Marijn, welkom Dirk!


Nieuwe voorzitter:
‘Spreek me gewoon aan als je me tegenkomt’


Driedubbel hoera! We hebben niet alleen een nieuwe penningmeester, maar ook een nieuwe voorzitter. Dirk van Zonderen, een man met een schat aan bestuurlijke ervaring.

Add a comment Lees meer: Hof 3 nieuwe voorzitter

Hof 3 nieuwe penningmeester

BenBen Verstegen neemt het over van penningmeester Annette van der Meijs

 

Nieuwe penningmeester:
‘Goed onderhouden pand tegen redelijke kosten’
 

 

Hoera! We hebben een nieuwe penningmeester. En wat voor één. Ben Verstegen (63), een man met een indrukwekkende financiële achtergrond. Een korte introductie.

Add a comment Lees meer: Hof 3 nieuwe penningmeester

Bicaro doet nu onderhoud

MarcelMarcel van Horssen, eigenaar van Bicaro, het nieuwe onderhoudsbedrijf, heeft er zin in!


Eigenaar nieuw onderhoudsbedrijf:
‘Het is nu lastig goede vaklieden te vinden, maar het lukt me elke keer weer wel’

 

Add a comment Lees meer: Bicaro doet nu onderhoud

VVE Hof 3

Hof 3 is een rechthoekig gebouwencomplex van koopwoningen, bedrijven en huurwoningen met in het midden een binnentuin die gelegen is op het dak van de parkeergarage Markenhoven. Het gebouwencomplex ligt NW aan Valkenburgerstraat, NO aan Anne Frankstraat, ZO aan Rapenburgerstraat en ZW aan Koerierstersplein.

De Vereniging van Eigenaren Markenhoven HOF 3 omvat drie subverenigingen, die juridisch integraal met elkaar verbonden zijn. De drie verenigingen zijn:

VvE 541 Koopwoningen. Deze vereniging telt 83 particuliere eigenaren van appartementen. VvE 541 is ingeschreven bij Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 53074076

VvE 540 Koopwoningen + bedrijven. Deze vereniging telt 2 eigenaren: VvE 541 + Generali Vastgoed B.V. Het is een "tussenvereniging" van VvE 539 en VvE 541. VvE 540 is ingeschreven bij Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 53885031

VvE 539 Koopwoningen + huurwoningen + bedrijven. Deze vereniging telt 2 eigenaren: VvE 540 + woningcorporatie Stadgenoot. Deze woningcorporatie beheert 20 huurappartementen aan de Rapenburgerstraat. VvE 539 is ingeschreven bij Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 53884655

Bestuur VVE Hof 3

Het bestuur bestaat uit vrijwilligers. Voorzitter en penningmeester worden in functie gekozen. Overige leden van het bestuur verdelen de functies en taken in onderling overleg. Het bestuur laat zich professioneel ondersteunen voor het technische en financieel beheer.

Samenstelling bestuur

Voorzitter:
Dirk van Zonderen -

Secretaris:
Adèle Stuijfzand

Penningmeester:
Ben Verstegen

Technische zaken:
Piet Dekker -

Technisch beheer
Bicaro, Marcel van Horssen (eigenaar) 06 – 50480 770,
Westkanaalweg 14, 2461 ED Ter Aar


Administratief beheer

Newomij - Verenigingsbeheerder Douwe Feenstra -email - telefoon 020 – 6732332

Oranje Nassaulaan 21, 1075 AJ Amsterdam
Via Mijn Beheer Online kunnen eigenaren alle relevante informatie van uw vereniging lezen.

 

Tuincommissie
De tuincommissie verzorgt de binnentuin. Voorzitter is José Otte - joseotte@xs4all.nl

 

Klik hier voor meer informatie