Main menu

mark2

Bestuur sluit contract: Hulp bij verstopte afvoer

AORCDe VvE heeft een contract gesloten met een ontstoppingsbedrijf, speciaal voor bewoners die moeite hebben met de waterstofzuiger en ook geen resultaat hebben bereikt met een ontstoppingsveer of plopper. Dit bedrijf is klokrond bereikbaar en ontstopt indien nodig alle leidingen binnenshuis op kosten van de VvE.


Weinig dingen zijn zo lastig en irritant als een verstopte afvoer, in de keuken, badkamer, wc etc. Daarom worden – in opdracht van de VvE – op gezette tijden de gezamenlijke verticale leidingen gecontroleerd en schoongemaakt. Toch zijn er geregeld verstoppingen in de appartementen. De horizontale leidingen zijn de verantwoordelijkheid van de bewoners en niet van de VvE.

Ontstoppers

Het bestuur wil de bewoners echter toch helpen met dit onwelriekende probleem en heeft daarom een contract afgesloten met de Amsterdamse Ontstoppings- en Reinigingscentrale.
Dit bedrijf is klokrond bereikbaar en ontstopt indien nodig alle leidingen binnenshuis op kosten van de VvE. Dit geldt uiteraard alleen voor de bewoners van de particuliere appartementen en de bij de VvE geregistreerde huurders.

   Bel AORC: 020- 631 1331 of mail: 


Er zitten grenzen aan de service, die staan in de Algemene Voorwaarden. Lees die dus even door voordat u contact opneemt met de ontstoppingscentrale. Eventuele bijkomende kosten zijn voor rekening van de bewoners.

Zelf doen?
Voor bewoners die liever zelf hun probleem willen en kunnen oplossen, is uiteraard nog steeds de waterstofzuiger beschikbaar. Dit apparaat staat in de kelderbox van Hof 3. Bestuursleden Adèle Stuijfzand en Rogier van Sterkenburgh (Rapenburgerstraat 94 en 22) hebben de sleutel.

Plopper
Gebruik liever geen ontstoppingsmiddel, want dat kan chemische reacties in de leiding veroorzaken. Een ouderwetse plopper geeft ook vaak een goed resultaat. Dat geldt ook voor de zogenoemde ontstoppingsveer, die voor nog geen 20 euro bij de doe-het-zelfzaak te koop is.

VVE Hof 3

Hof 3 is een rechthoekig gebouwencomplex van koopwoningen, bedrijven en huurwoningen met in het midden een binnentuin die gelegen is op het dak van de parkeergarage Markenhoven. Het gebouwencomplex ligt NW aan Valkenburgerstraat, NO aan Anne Frankstraat, ZO aan Rapenburgerstraat en ZW aan Koerierstersplein.

De Vereniging van Eigenaren Markenhoven HOF 3 omvat drie subverenigingen, die juridisch integraal met elkaar verbonden zijn. De drie verenigingen zijn:

VvE 541 Koopwoningen. Deze vereniging telt 83 particuliere eigenaren van appartementen. VvE 541 is ingeschreven bij Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 53074076

VvE 540 Koopwoningen + bedrijven. Deze vereniging telt 2 eigenaren: VvE 541 + Generali Vastgoed B.V. Het is een "tussenvereniging" van VvE 539 en VvE 541. VvE 540 is ingeschreven bij Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 53885031

VvE 539 Koopwoningen + huurwoningen + bedrijven. Deze vereniging telt 2 eigenaren: VvE 540 + woningcorporatie Stadgenoot. Deze woningcorporatie beheert 20 huurappartementen aan de Rapenburgerstraat. VvE 539 is ingeschreven bij Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 53884655

Bestuur VVE Hof 3

Het bestuur bestaat uit vrijwilligers. Voorzitter en penningmeester worden in functie gekozen. Overige leden van het bestuur verdelen de functies en taken in onderling overleg. Het bestuur laat zich professioneel ondersteunen voor het technische en financieel beheer.

Samenstelling bestuur

Voorzitter:
Dirk van Zonderen -

Secretaris:
Adèle Stuijfzand

Penningmeester:
Ben Verstegen

Technische zaken:
Piet Dekker -

Technisch beheer
Bicaro, Marcel van Horssen (eigenaar) 06 – 50480 770,
Westkanaalweg 14, 2461 ED Ter Aar


Administratief beheer

Newomij - Verenigingsbeheerder Douwe Feenstra -email - telefoon 020 – 6732332

Oranje Nassaulaan 21, 1075 AJ Amsterdam
Via Mijn Beheer Online kunnen eigenaren alle relevante informatie van uw vereniging lezen.

 

Tuincommissie
De tuincommissie verzorgt de binnentuin. Voorzitter is José Otte - joseotte@xs4all.nl

 

Klik hier voor meer informatie