Main menu

mark2

Eerste fase werkzaamheden op het Februariplein afgerond

slotgrachtDe medewerkers van de firma Rutte begonnen vorige week woensdag met het opnieuw bestraten van het Februariplein. Tevens werd het bitumenblok aan muurkant van nummers 2 tot en met 4 met een perslucht goed schoongemaakt. Hierdoor kon de dakdekker de donderdag erop meteen de dakbedekking aanbrengen tegen de vorig jaar aangebrachte bitumenlaag op het plein en tegen de rand van het bitumenblok. Na dat werk is voor een test het gerepareerde deel gevuld met water. Zo ontstond er een heuse gracht op het Februariplein. Vandaag is het februariplein weer helemaal bestraat. Het zand moet blijven liggen.


Het water stond het afgelopen weekend nog voor een groot deel in die gracht. Maar onder lekte het niet. Wij gaan er van uit dat het probleem tussen de huisnummers 2 tot en met 4 daarmee is opgelost. Alleen is er een drainage laag onder het zand aangebracht, zodat het water sneller de goot in verdwijnt. Die werkzaamheden zijn gisteren opgepakt. En vandaag konden de straatstenen weer terug. Het zand moet op het plein liggen zodat alle naden tussen de straatstenen zich goed vullen. En dan is het nu wachten op een fikse bui.


De verwachting is dat het dus niet meer lekt in de garage. De auto's die beneden tijdelijk langs de kant staan, staan weer op hun eigen plek. Wanneer een regenui wordt verrwacht,  moeten zij voor de zekerheid wel hun auto's nog even afdekken. Maar als het lekt dan is het dus zeer waarschijnlijk elders. Eerst maar eens de de buien afwachten. Mocht het toch (elders) lekken dan gaat fase twee werken. Dan wordt een ander deel van het plein alsnog opengelegd, op zoek naar de oorsprong van de dan optredende lekkage.

15
13
1
2

fplein1200

VVE Markenhoven

Het complex Markenhoven bestaat uit 3 Hoven en 4 Stadsvilla's, een ondergrondse parkeergarage en bedrijfsruimten.

Ieder Hof, Stadsvilla en parkeergarage heeft zijn eigen VVE('s) met een bestuur.

Samen vormen zij de VVE Markenhoven, met een eigen bestuur.

Markenhoven bestaat uit 2 Verengingen van Eigenaren. Dat zijn:

  • VvE Markenhoven de 7 gebouwen (Hoven en Stadsvilla's). Kamer van Koophandel nr.: 53828100
  • VvE Markenhoven (de 7 gebouwen plus de VVE Parkeergarage). Kamer van Koophandel nr.: 53828178

Bestuur  VVE Markenhoven (VVE 524)

Het bestuur van VVE Markenhoven (verzekeringen) bestaat uit:

Voorzitter: M. Broere

Secretaris: P. Busker 

Het bestuur van VVE Markenhoven kunt u mailen via:
______________________________________________

Bestuur  VVE 7 gebouwen Markenhoven (VVE 525)

De bestuursleden van VVE 7 gebouwen Markenhoven (de hydrofoor) zijn:

Voorzitter: M. Broere

Secretaris: P. Busker 

Het bestuur van VVE Markenhoven kunt u mailen via: